Esiründajast ilma jäänud Arsenal plaanib suurostu

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olivier Giroud.
Olivier Giroud. Foto: SCANPIX

Londoni Arsenali jalgpallimeeskonda tabas valus tagasilöök, kui selgus, et nende esiründaja Olivier Giroud jääb jalavigastuse tõttu palliplatsilt eemale kuni jaanuarini. Viimaste spekulatsioonide kohaselt on Arsenal palkamas AS Monaco ründestaari Radamel Falcaod.

Giroud sai vigastada nädalavahetusel toimunud liigamängus Evertoni vastu ja uuringute järel avastati mõra tema vasaku jala sääreluus. Praeguseks on mees käinud juba ka operatsioonil, kuid palliplatsile saab ta naasta alles uuel aastal, kirjutab BBC Sport.

«Giroud käis täna operatsioonil ja ta ei saa kolm kuni neli kuud jalgpalli mängida,» teatas Arsenali juhendaja Arsene Wenger eile. «Ta võib heal juhul platsile naasta detsembri lõpus.»

Giroud vigastuse järel on hakatud spekuleerima tema võimaliku asendaja üle. The Telegraph kirjutab, et Arsenal sooviks enda ridadesse hankida Falcao ja sellisest üleminekust oleks väidetavalt huvitatud ka ründaja ise. The Telegraphi teatel peaks Arsenal esmalt välja käima 25 miljonit eurot, et kindlustada aastase laenulepingu alusel kolumbialase teened. Seejärel võiks väidetavalt tulevikus saada tehing ka püsivaks.

Lisaks Falcaole seostatakse Arsenaliga veel Manchester Unitedi mängijat Danny Welbecki ning QPRi ründajat Loic Remy’d.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles