Šarapova oli US Openil raskustes

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria Šarapova US Openil.
Maria Šarapova US Openil. Foto: SCANPIX

Naiste tennises maailma edetabelis kuuendat kohta hoidev venelanna Maria Šarapova oli US Openi tenniseturniiri teises ringis raskuest, kui ta alistas WTA tabelis 95. Kohal paikneva rumeenlanna Alexandra Dulgheru 4:6, 6:3, 6:2.

Kolmandas ringis kohtub 2006. aastal US Openil võidutsenud Šarapova Saksamaa esindaja Sabine Lisickiga, kes alistas 6:4, 6:1 ameeriklanna Madison Brengle’i.

Teise asetusega rumeenlanna Simona Halep alistas teises ringis 6:2, 6:1 slovakitari Jana Cepelova.

Üheksanda paigutusega serblanna Jelena Jankovic alistas teises ringis 7:5, 6:4 bulgaarlanna Tsvetana Pironkova. Turniiriks 14. asetuse saanud Lucie Safarova oli 6:3, 4:6, 6:2 üle hiinlannast Saisai Zhengist.

Meeste konkurentsis alistas kuuenda asetusega tšehh Tomas Berdych 6:3, 6:4, 6:3 austraallase Lleyton Hewitti ning kolmanda paigutusega šveitslane Stanislas Wawrinka oli 6:3, 6:4, 3:6, 7:6 üle brasiillasest Thomaz Belluccist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles