Rooney: minu metsikuim unistus sai teoks

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi ja Inglismaa koondise ründaja Wayne Rooney.
Manchester Unitedi ja Inglismaa koondise ründaja Wayne Rooney. Foto: SCANPIX

Täna tegi Inglismaa jalgpallikoondise peatreener Roy Hodgson teatavaks koosseisu, kellega peetakse Norra vastu maavõistlusmäng ning alustatakse EM-valiksarja, kus avamängus minnakse vastamisi Šveitsiga. Ühtlasi määras Hodgson koondise uueks kapteniks Manchester Unitedi ründaja Wayne Rooney.

«Ma võtan kapteniks nimetamist täie tõsiduse ja suure auga. Minu kapteniks nimetamine oli üks minu metsikuimaid unistusi,» kirjutas Rooney oma koduleheküljel. «Juba lapsena meeldis mulle televiisorist Inglismaa mänge vaadata. Tol ajal ma lausa pulbitsesin ambitsioonist mängida kunagi tulevikus oma riigi eest. Nüüd on minu üks metsikumaid unistusi teoks saanud,» lisas ta.

«Ma loodan, et fännid ei pea minus pettuma,» kirjutas Rooney. «Ma olen seda tüüpi mängija, et kui ma kord väljakule lähen, siis mu ainuke eesmärk on võita ja näidata end parimast küljest. Seda omadust tahan ma kaptenina meie meeskonnas jagada,» lisas jalgpallur.

Rooney on Inglismaa koondise ridades pidanud seni 95 kohtumist ja löönud selle ajaga 40 väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles