Van Gaal: mind ei šokeerinud meie järjekordne kaotus

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Louis van Gaal.
Louis van Gaal. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi peatreener Louis van Gaal tunnistas, et ta ei olnud oma koduklubi kaotusest MK Donsile šokeeritud ning selle asemel kasutas van Gaal võimalust ja hoopiski kiitis vastaseid.

«Otseloomulikult olen ma pettunud, kuid ma saan juhtunut analüüsida,» nentis van Gaal. «Ma ei ole šokeeritud, sest ma tean, mis võib juhtuda. Ma arvan, et Milton Keynes mängis väga hästi ja agressiivselt ning neil oli veidi õnne,» rääkis van Gaal pärast mängu.

«Väga raske on kaotada kohe avamängus oma koduväljakul. Fännid peavad van Gaali filosoofiasse uskuma,» ütles Manchester Unitedi peatreener. «Ma tulin siia, et ehitada üles uus meeskond – uut meeskonda ei ehitata vaid ühe kuuga,» lisas ta.

Van Gaali ei alustanud oma uue klubi eesotsas hooajaeelsel perioodil just kuigi edukalt: kolmest avamängust on Manchester Unitedil kirjas kaks kaotust ja üks viik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles