Hundi supermäng aitas Bengalsil Coltsi purustada

Jaan Martinson
, spordiajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt tormab neljapäeval taas võitlusse.
Margus Hunt tormab neljapäeval taas võitlusse. Foto: bengals.com

Kolmel korral vastaste mängujuhi maha murdnud Margus Hunt oli Cincinnati Bengalsi superstaar, kui ameerika jalgpalli liiga NFL viimases hooajaeelses mängus purustati Indianapolis Colts 35:7. Hunt valiti ka kohtumise parimaks mängijaks.

Põhimehed platsil ei käinud, sest hoidsid end nädala pärast algavaks hooajaks. Seevastu said end näidata teise ja kolmanda koosseisu mehed. Kaitseliini vasakäär Hunt oli kolmel esimesel veerandajal platsil pea kogu aeg, kui Colts ründas. Hunt oli kõikjal – surus Coltsi mängujuhi tegevusvälja ahtaks ning ahistas palliga läbimurret üritanud vastaseid.

Esimesel veerandajal tõmbas Hunt soojenduseks Coltsi ründaja maha üks jard tagapool palli mängupaneku joont, seejärel algas Eesti maamehe show.

Hunt murrab mängujuhi Chandler Harnishi pikali – Colts kaotab 7 jardi.

Hunt tõmbab Harnishi taas maha – Colts kaotab taas 7 jardi.

Hunt hakib taas Harnishit – Colts kaotab 3 jardi.

Kolm niinimetatud sacki ühes mängus on ülikõva ning kommentaatorid polnud eestlase kiitmisega kitsid.

Hunt lõhkus järjepidevalt Coltsi rünnakut. Mitmel puhul, kui ta mängujuhti kätte ei saanud, pidi too lihtsalt põgenema teiste Bengalsi mängijate haardesse. Ainsa resultatiivse rünnaku korraldas Colts alles neljandal veerandajal, kui Hunt platsil ei viibinud.

Samas tuleb kiita kogu Bengalsi kaitset, mis domineeris avalöögist lõpusireenini ning sai kirja ka touchdowni, kui Danieal Manning söödu vahelt lõikas ning palliga väravatsooni jooksis.

Lisaks said touchdowni kirja ründajad Cobi Hamilton, Dane Sanzenbacher James Wilder ja Ryan Hewitt.

Hooajaeelsed mängud on sellega lõppenud ning tõsised lahingud lähevad Bengalsil lahti järgmisel pühapäeval, kui minnakse võõrsil kokku Baltimore Ravensiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles