Kanepi põnevast lõpust: mängisin julgelt ja õnnestunult

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi US Openil
Kaia Kanepi US Openil Foto: SCANPIX

Eesti naiste esireket Kaia Kanepi (WTA 50.) alistas eile hilisõhtul USA lahtistel tennisemeistrivõistlustel teises ringis austraallanna Samantha Stosuri (WTA 21.) kolmes setis 3:6, 6:3, 7:6(8).

«Kokkuvõttes oli hea mäng. Alguses oli üsna harjumatu, ta pallid lendasid nii kiiresti ja tugeva topsiga, serv oli ka üsna kiire. Eks ma olin ise alguses natuke närvis ka. Teises setis rahunesin ja olin vabam. Seepärast servisin paremini ja mängisin julgemalt,» ütles Kanepi oma kodulehe vahendusel. «Proovisin teda liikuma saada, aga enamus punktid olid lühikesed ja otsustas paar esimest lööki. Rütmi selles mängus ei saanud. Lõpus oli kindlasti minul õnne rohkem, mängisin julgelt ja õnnestunult.»

Esimeses setis ei saanud eestlanna oma mängu käima ja kaotas seti 3:6, kuid teises setis hakkas Kanepi palju ründavamalt mängima ja oli Stosurist omakorda 6:3 üle. Otsustav kolmas sett läks kiiresse lõppmängu, kus Kanepi jäei peale 10:8.

Kolmandas ringis kohtub Kanepi hispaanlanna Carla Suarez Navarroga (WTA 16.).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles