Müügile tulid jalgpallikoondise järgmise kodumängu piletid

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondise mängijad (vasakult Dmitri Kruglov, Martin Vunk, Aleksandr Dmitrijev ja Enar Jääger) uut mängusärki esitlemas
Eesti jalgpallikoondise mängijad (vasakult Dmitri Kruglov, Martin Vunk, Aleksandr Dmitrijev ja Enar Jääger) uut mängusärki esitlemas Foto: Mihkel Maripuu

Müügile tulid Eesti jalgpallikoondise järgmise kodumängu, 8. septembril A. Le Coq Arenal peetava Eesti – Sloveenia EM-valikkohtumise pääsmed.

Piletilevis on saadaval pääsmed hindadega 16 ja 14 eurot, sooduspiletid maksavad 13 ja 12 eurot. Sooduspilet kehtib 1996.-2007. aastal ja 1952. aastal või varem sündinutele koos soodustust tõendava dokumendiga (nõutav kohapeal). 2008. aastal ja hiljem sündinud pääsevad sisse tasuta, juhul kui istuvad piletiga saatja süles (kui on soov eraldi istekohaks, siis tuleb osta sooduspilet).

Eesti – Sloveenia kohtumine avab Eesti jaoks uue Euroopa meistrivõistluste valiksarja. 8. septembril A. Le Coq Arenal peetaval kohtumisel avatakse staadion publikule kell 19:45, matši avavile antakse kell 21:45.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles