Kanteri ja Hartingu duelli vaatas ligi viis miljonit sakslast

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerd Kanter (vasakul) ja Robert Harting (keskel) autasustamisel
Gerd Kanter (vasakul) ja Robert Harting (keskel) autasustamisel Foto: Mihkel Maripuu

Zürichis toimunud kergejõustiku EMi järel on Euroopa suurimad telekanalid hakanud avaldama võistluste ajal saavutatud vaatajanumbreid. Sakslaste ZDF teatas, et kõige populaarsem võistlus toimus 13. augusti õhtul, kui kettaheitesektoris võitlesid kulla eest Gerd Kanter ja Robert Harting. Lõpuks sai sakslane siiski esikoha, Kanter jäi hõbedale.

ZDFi vahendusel said põnevast võistlusest osa 4,67 miljonit sakslast. Viimati jälgis nii palju sakslasi kergejõustiku EMi 2006. aastal, kui medaleid jagati Göteborgis. 14. augusti võistlusõhtul hoidis televisiooni vahendusel silma peal 3,9 miljonit sakslast.

Šveitslaste hulgas oli aga kõige populaarsemaks alaks 400 m tõkkejooks, kus Rasmus Mägi hõbeda võitis ning ainult kohalikule mehele Kariem Husseinile alla vandus. Mägi finaaljooksu vaatas otseülekandes 344 199 šveitslast, mis on sealse televisooni jaoks EMide rekord.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles