McLaren üritab palgata Vettelit või Alonsot

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso (paremal) ja Sebastian Vettel.
Fernando Alonso (paremal) ja Sebastian Vettel. Foto: SCANPIX

McLareni vormel-1 võistkond on võtnud kindlaks eesmärgiks taas MM-tiitli konkurentsi sekkuda ning tiimijuhi Eric Boullier' vihjete põhjal tehakse selleks viimane meeleheitlik katse tuua oma tiimi üks kahest supertähest - Fernando Alonso või Sebastian Vettel.

Autospordi teatel ei heiduta McLarenit, kelle autosid viivad järgmisest hooajast edasi Honda mootorid, ka see, et Vetteli leping Red Bulliga kehtib 2015. aastani ja Alonso kontraht Ferrariga 2016. aastani. Tiim oleks nõus ka ootama, kuni emb-kumb suurnimi vabaneb.

«Üritame palgata iga sõitjat, kes sobib meie tulevikustrateegiaga. Pingutame ja võtame mõtteaega, kuid me ei taha eksida – meil on üks võimalus ning me ei tohi seda raisku lasta,» ütles Boullier Autospordile. «McLaren on suur võistkond, tippvõistkond, meil on vägev ajalugu ja tahame tõusta jälle sinna, kus on meie koht. Kuni meil on mõtteaega, tahame seda kasutada. Aga tulevik peaks selgeks saama paari nädalaga,» lausus Boullier.

Autospordi andmetel soovib McLaren Alonsolt ja Vettelilt vastust saada enne, kui vormel-1 karussell suundub Euroopast Aasiasse. See tähendab, et otsus peaks langema enne 21. septembrit, kui sõidetakse Singapuri GP.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles