Pahane rattur tiimikaaslasest: kui ta surnuna leitakse, oleksin peamine kahtlusalune

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nicolas Roche
Nicolas Roche Foto: SCANPIX

Tänavune Prantsusmaa velotuur on pakkunud ohtralt kirgi ja draamat, kaklusi ja kukkumisi, aga sellegipoolest on üllatav, et ka tiimikaaslased on omavahel tülli pööranud. Nimelt läksid raksu Ag2r ratturid Nicolas Roche ja John Gadret.

Ag2r’i iirlasest liidril Roche’il läks esmaspäevase etapi ajal kumm puru ning ta palus endaga koos sõitnud Gadret’ abi, aga too keeldus. Teadupärast on rattamaailmas tavaks, et sellistel puhkudel tuleks tiimiliidrit abistada ja vajadusel kas või oma ratas talle anda, aga Gadret vastas Roche’i palvele eitavalt ning sõitis edasi.

Maruvihane Roche elas kogu oma pahameele välja enda blogis. «Mul oli tol hetkel tahtmine tema pea lähimast aknast läbi lüüa,» kirjutas Roche. «Kui John Gadret järgmisel hommikul oma hotellitoast surnuna leitakse, oleksin peamine kahtlusalune.»

Tülisse sekkus tiimi mänedžer Vincent Lavenu, kes proovis mehi lepitada.

«See on tiimisisene asi, see ei puutu teisse,» ei soovinud Gadret ise juhtunut kommenteerida.

Tänu vahejuhtumile üldarvestusest neli kohta langenud ja nüüd 18. positsioonil paiknev Roche kinnitas, et Reutersile, et tüli on lahendatud. «Ma polnud üldse õnnelik, aga usun, et oleme nüüd ära leppinud,» sõnas Roche, tunnistades samas, et kuigi sõjakirves on maetud, pole nende näol tegemist just parimate sõpradega. «Õlut ma temaga veel jooma ei läheks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles