Augsburg ja Klavan hirmutasid Dortmundi, kuid punktiarve jäi avamata

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan (vasakul) võitlemas Dotmundi Borussia ründaja Pierre-Emerick Aubameyangiga.
Ragnar Klavan (vasakul) võitlemas Dotmundi Borussia ründaja Pierre-Emerick Aubameyangiga. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi Augsburg kaotas Saksamaa meistriliiga teises voorus kodus Dortmundi Borussiale 2:3.

Dortmund korraldas Augsburgile šokk-alguse, kui juba 15. minutiks juhiti 2:0. Avavärava autoriks oli Marco Reus ning teise tabamuse sai kirja nurgalöögijärgses duellis Klavanit edestanud Sokratis Papastathopoulos. 79. minutil lõi vahetusmees Adrian Ramos kolmandagi värava ja Dortmund näis liikuvat kindla võidu suunas.

Mängu lõpp kuulus aga täielikult Augsburgile, kui 83. minutil oli täpne Raul Bobadilla ja 90. minutil vähendas Tim Matavzi suurepärane pealöök Dortmundi eduseisu vaid üheväravaliseks. Viigini Augsburg enne mänguaja täistiksumist siiski enam ei jõudnud ja nii ollakse kahe vooru järel tabelis endiselt nulli peal. Väravate vahe jätab Augsburgi enne nädalavahetusel toimuvaid ülejäänud teise vooru mänge viimasele, 18. kohale. Dortmund sai pärast avavooru kaotust Leverkusenile tabelisse esimesed kolm punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles