Halep kaotas US Openil maailma 121. reketile

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võidukas Mirjana Lucic-Baroni.
Võidukas Mirjana Lucic-Baroni. Foto: SCANPIX

Eile pidi naiste tennisemaailma teine reket Simona Halep US Openil kolmandas ringis Horvaatia tennisisti Mirjana Lucic-Baroni (WTA 121.) paremust tunnistama, kaotades talle kahes setis 6:7 (6), 2:6.

«See on lihtsalt võrratu tunne,» ütles Lucic-Baroni pärast võidukat mängu. «See on mu elu parim päev. Inimesed ei kujuta ette, kui palju ma seda võitu tegelikult tahan ja kui palju tööd ma olen selle nimel teinud,» lisas ta.

«Eile ei olnud minu parim päev,» nentis Halep pärast põrumist. «Vaatamata sellele, tegin ma platsil kõik, mis võimalik oli,» lisas ta.

Halep servis kohtumises Lucic-Baroni vastu neli ässa ja tegi seitse topeltviga. Lucic-Baroni servis kolm ässa ja tegi kuus topeltviga. Halep murdis kolm vastase servigeimi, Lucic-Baroni murdis seevastu viis Halepi pallingut.

Kaheksandikfinaalis läheb Lucic-Baroni vastamisi 13. asetatud Sara Erraniga, kes alistas Venus Williamsi kolmes setis 6:0, 0:6, 7:6(5).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles