Plangi ja Sarapuu pidid Kurzeme ralli liidrikohalt katkestama

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim Plangi ja Marek Sarapuu.
Siim Plangi ja Marek Sarapuu. Foto: Aigars Tīdmanis

Täna jätkub Lätis reedel alanud EAL Eesti autoralli meistrivõistluste viies etapp, Kurzeme ralli, kus võistlustules on palju eestlasi. Pärast kaheksandat katset hoiavad eestlaste lippu kõrgel Roland Murakas ja Andres Ots, kes asuvad üldarvestuses neljandal kohal. Pärast seitsmendat kiiruskatset üldarvestuses liidriks tõusnud Siim Plangi ja Marek Sarapuu pidid ralli pärast seitsmendat katset kütusepumba rikke tõttu katkestama.

Pärast kaheksandat katset on üldarvestuses ralli liidriks tõusnud venelased Aleksei Lukjanuk ja Aleksei Arnautov. Neljandal kohal on Murakas ja Ots, kes kaotavad üldarvestuses liidrile 28,12 sekundit. Neile järgnevad Markus Abram ja Rein Jõesaar, kes kaotavad liidrile 32,20 sekundit. Toomas Vask ja Taaniel Tigas asuvad pärast kaheksandat katset 23. kohal ja kaotavad liidrile 2.03,16. Sander Pärn ja James Morgan on 25. kohal ja kaotavad liidrile 3.14,29.

Täna sõidetakse kuus kiiruskatset, esimene auto startis kell 9.40. Päeva viimasele kiiruskatsele antakse start kell 16.20.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles