Raja: oleme jõudnud tipule lähemale

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti paarisaeruline neljapaat koosseisus Allar Raja (vasakult), Sten-Erik Anderson, Kaspar Taimsoo, paatkonna treener Matti Killing ja Kaur Kuslap.
Eesti paarisaeruline neljapaat koosseisus Allar Raja (vasakult), Sten-Erik Anderson, Kaspar Taimsoo, paatkonna treener Matti Killing ja Kaur Kuslap. Foto: meinruderbild.de

Eesti paarisaerulise neljapaadi kõige kogenum liige Allar Raja tõdes pärast MMil saavutatud viiendat kohta, et võrreldes mulluse hooajaga on tehtud samm edasi. Kui ka eelmisel aastal said eestlased maailmameistrivõistlustelt viienda koha, siis tänavu oldi Raja sõnul rohkem konkurentsis.

«Nukrutseda pole midagi. Ilm tegi ka täna natuke vingerpussi,» tõdes Raja. «Kui start meile ebaõnnestus, siis sõidu keskosas saavutasime hea rütmi. Viimase 500 m peal korraks Kauril (Kaur Kuslapil) aer takerdus kõrgesse lainesse, aga sellistes oludes oleks see võinud kõigiga juhtuda.»

«Kuna ilm oli väga keeruline, siis pidi väga täpselt sõitma ning keegi end pildituks sõita ei saanud. Võrreldes eelmise aastaga oleme tipule lähemale jõudnud. Kui mullu pandi meid vaikse ilma korral paika, siis tänavused sõidud on näidanud, et oleme tippseltskonnas täiesti kohal,» rääkis Raja. «Aastaga on just füüsiliselt edasi mindud, eelkõige just nooremate meeste pealt. Areng toimub ja nüüd tuleb uue hooaja ettevalmistuses parandada auke, mis tänavu ette tulid.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles