Ümber Ülemiste järve jooksu võitsid Priit Aus ja Evelin Talts

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Talts EMil.
Evelin Talts EMil. Foto: Mihkel Maripuu

Täna toimunud ümber Ülemiste järve jooksu võitis meestest lõpuspurdiga klubikaaslase Sergei Tšerepannikovi ees Stamina Arcotransport jooksutiimi liige Priit Aus. Ka kolmas koht läks samasse klubisse, selle võttis Priit Lehismets. Naistest võidutses viirusehaigusest paranenud Evelin Talts.

Priit Aus tegi 14 km pikkusel distantsil järvele tiiru peale ajaga 45.14,9. Sergei Tšerepannikov kaotas talle 5,8 sekundiga. Kolmandana lõpetanud Priit Lehismetsa tulemuseks oli 45.43,2. Priit Ausi sõnul jooksis ta koos Tšerepannikovi ja Lehismetsaga 11 kilomeetrit tempoga 3.16 kilomeetri kohta, mis võimaldas meestel omavahel isegi juttu rääkida, kirjutab jooksuportaal.ee.

Naistest võitis ümber Ülemiste järve jooksu ja kogu järvejooksude sarja Stamina Arcotransport jooksutiimi liige Evelin Talts, kes EMi maratoni pidi põetud viirusehaiguse tõttu katkestama. Taltsi võiduaeg täna 53.27,3.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles