Chelsea–Evertoni põnevusmängus löödi üheksa väravat

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diego Costa väravat tähistamas.
Diego Costa väravat tähistamas. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallimeistrivõistluste tänases keskses kohtumises alistas Londoni Chelsea võõral väljakul 6:3 Evertoni ja jätkab kolme vooru järel täisedu üheksa punktiga.

Chelsea asus kohtumist juba 34. sekundil juhtima, kui värava sai kirja Diego Costa. 3. minutil suurendas Chelsea eduseisu Branislav Ivanovic. 45. minutil lõi Evertoni poolel ühe värava tagasi Kevin Mirallas. 67. minutil sai omavärava kirja Evertoni mängumees Seamus Coleman.

69. minutil vähendas Steven Naismith taas Evertoni kaotusseisu, 74. minutil viis Nemanja Matic omakorda Chelsea 4:2 ette, sellele vastas 76. minutil väravaga Evertoni värske täiendus Samuel Eto’o. Vaid minut hiljem lõi värava Ramires ja 90. minutil vormistas kohtumise lõppseisu Costa. Eelmisel hooajal Madridi Atleticos mänginud Costa on Inglismaa kõrgliigas kolme kohtumisega löönud juba neli väravat.

Chelsea hoiab turniiritabelis üheksa punktiga esikohta, teisel positsioonil olev Swansea City on samuti kogunud üheksa silma. Kolmas on Tottenham kuue ja neljas Manchester City samuti kuue silmaga. Tottenham peab oma kolmanda vooru kohtumise homme, kui vastamisi minnakse Liverpooliga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles