Madridi Reali ründeliin saab veel võimu juurde

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Radamel Falcao.
Radamel Falcao. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi on pikalt seostatud AS Monaco kolumbialasest ründaja Radamel Falcaoga ning tänaste vihjete põhjal võib eeldada, et 28-aastane ründestaar liitub Madridi klubiga.

Monaco kohtus täna Prantsusmaa meistrivõistlustel koduväljakul Lille’iga ning viimasel hetkel jäeti Falcao võõrustajate koosseisust välja.

Seejärel ilmus Falcao ametlikule Twitteri kontole aga teade, et mees liitub Realiga. «Unelmate klubivahetus saab teoks #halamadrid,» teatas mees Twitteris. Peagi postitus siiski kustutati ning seni ei ole jagatud antud teemal ka rohkem selgitusi.

Real on sel suvel meeskonda toonud Toni Kroosi ja James Rodriguezi, kuid samal ajal on rahaks tehtud poolkaitsjad Angel Di Maria ja Xabi Alonso ning ründaja Alvaro Morata. Seega on spekuleeritud, et Real soovib Karim Benzema kõrvale veel ühte ründajat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles