Kanepi suurepärase võidu järel: proovisin lihtsalt mängus sees olla ja julgelt lüüa

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi US Openil
Kaia Kanepi US Openil Foto: SCANPIX

Kaia Kanepi (WTA 50.) alistas US Openi tenniseturniiri kolmandas ringis 7:5, 6:0 hispaanlanna Carla Suarez Navarro (WTA 16). Kanepi sõnul oli tal kohumise vältel hea pallitunnetus ning teises setis oli juba väga kindel tunne mängida.

«Alguses ei saanud hästi minema, olin kuidagi ärevil, esimene ja teine ring seda ei olnud. Samas tundsin, et pallitunnetus oli mul hea. Proovisin lihtsalt mängus sees olla ja julgelt lüüa. Otsisin oma servi rütmi kuna teadsin, et see toob mulle edu,» kommenteeris Kanepi oma kodulehe vahendusel. «Taga olles ei sattunud ma paanikasse, mõtlesin, et kui ka kaotan esimese seti, siis võimalusi mul on ikkagi. Mingi hetk esimeses setis sain ennast käima ja pärast seda oli väga hea ja kindel tunne mängida.»

Neljandas ringis läheb Kanepi vastamisi maailma esireketi ameeriklanna Serena Williamsiga, kes alistas kolmandas ringis 6:3, 6:3 USA tennisisti Varvara Lepchenko.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles