Murray läheb US Openil Tsongaga vastamisi

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võidukas Andy Murray.
Võidukas Andy Murray. Foto: SCANPIX

Meeste tennisemaailma üheksas reket britt Andy Murray alistas US Openil kolmandas ringis venelase Andrey Kuznetsovi (ATP 96.) neljas setis 6:1, 7:5, 4:6 ja 6:2 ning kohtub kaheksandikfinaalis prantslane Jo-Wilfried Tsongaga (ATP 10.).

«Esimesed setid olid päris head, kuid kolmandat setti alustasin liiga aeglaselt,» rääkis Murray pärast võidukat matši. «Mu vastane sai sellest palju enesekindlust juurde ja hakkas kolmandas setis palli palju paremini lööma,» lisas ta.

Murray servis kohtumises Kuznetsovi vastu neli ässa ja tegi viis topeltviga. Kuznetsov servis seevastu kolm ässa ja tegi neli topeltviga. Murray murdis kaheksa vastase servigeimi, Kuznetsov murdis neli Murray pallingut.

Tsonga alistas US Openil kolmandas ringis hispaanlase Pablo Carreno Busta (ATP 74.) kolmes setis 6:4, 6:4 ja 6:4.

Lisaks lähevad US Openil kaheksandikfinaalis vastamisi ka Stanislas Wawrinka (ATP 4.) ja Tommy Robredo (ATP 18.); Kei Nishikori (ATP 11.) ja Milos Raonic (ATP 6.) ning Novak Djokovic (ATP 1.) ja Philipp Kohlschreiber (ATP 25.).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles