Kangert kaotas üheksandal Vuelta etapil liidrile 19 minutit

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Kangert.
Tanel Kangert. Foto: AFP/SCANPIX

Täna sõideti Hispaanias Vuelta velotuuri üheksas 185-kilomeetrine etapp Carboneras de Guadazaonist Aramon Valdelinaresesse, mille võitis 4.34,14-ga kolumbialane Winner Anacona. Kangert lõpetas etapi 110. kohal, kaotades liidrile 19 minutit ja ühe sekundi.

Teise koha saavutas Alexey Lutsenko, kes kaotas Anaconale 45 sekundit. Kolmas oli Damiano Cunego, kes kaotas liidrile 50 sekundit. Gert Jõeäär lõpetas etapi 184. positsioonil, kaotades võitjale 26 minutit ja 31 sekundit.

Üldarvestus tõusis Vuelta liidriks 35.58,05-ga Nairo Quintana. Teisel kohal on Alberto Contador, kes kaotab liidrile kolm sekundit. Kolmas on Alejandro Valvere, kes jääb Quintanale alla kaheksa sekundit. Kangert asub üldarvestuses 49. positsioonil, kaotades liidrile 24 minutit ja 31 sekundit. Jõeäär on üldarvestuses 181. kohal, kaotades Quintanale 1.37,38.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles