Koondise äärekaitsjat vaevab endiselt vigastus

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taijo Teniste
Taijo Teniste Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Eelseisvaid jalgpallikoondise mänge silmas pidades tunduvad murepilved kogunevat lisaks Konstantin Vassiljevile ka Taijo Teniste kohale, kes vigastuse tõttu nii eelmisest voorust kui eilsest Sogndali 2:3 kaotusmängust IK Starti vastu eemale jäi.

Mängudeks Rootsi ja Sloveeniaga 23 kutsutu sekka kuulunud Teniste lahkus 16. augusti liigamängus väljakult 52 minutil ning viimased kaks vooru pole Eesti koondise äärekaitsja enam vigastuse tõttu Sogndali koosseisu kuulunud, vahendab Soccernet.ee.

Teniste leivaisa käsi pole viimasel ajal hästi käinud ning viimasest üheksast liigamängust on nopitud vaid kaks punkti. Kurb seeria sai jätku ka eile, kui võõral väljakul lähikonkurendi Starti nappi 2:3 paremust tunnistati. 

Ghana koondistki esindanud Mahatma Otoo suutis küll Sogndali eest kahel korral viigistada, aga viimane sõna jäi ikkagi kodumeeskonnale, kui 84. minutil realiseeris penalti teine Ghana mees Ernes Asante. Kolme võidupunkti abil tõusis Start liigatabelis 25 punktiga 11. tabelireale, Teniste koduklubi Sogndal hoiab 22 mängust kogutud 20 punktiga 16 meeskonna seas 14. kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles