Vigastuspausilt naasnud Ibrahimovic lõi kolm väravat

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic.
Zlatan Ibrahimovic. Foto: SCANPIX

Hooaega üle kivide ja kändude alustanud PSG näitas Prantsusmaa kõrgliigas esimest korda veenvat mängu neljandas voorus, kui kodustaadionil alistati Saint-Etienne 5:0.

Pariisi suurklubi asus kohtumist juhtima 24. minutil, kui õnnetu omavärava sai kirja Saint-Etienne puurilukk Stephane Ruffier, kes paul-robinsonlikult palli üle jala lasi. Kohtumise edasine käik oli aga Zlatan Ibrahimovici etendus, vahendab Soccernet.ee.

Rootslane viis enne poolajavilet PSG kahe väravaga juhtima ning teisel kolmveerandtunnil sai kirja veel kaks tabamust. Ühe tabamuse sai kirja ka Edinson Cavani. Võiduga tõusis PSG liigatabeli teisele positsioonile.

Teine rikkurklubi Monaco ei suutnud samas kodustaadionil enamat 1:1 viigist Lille'i vastu ja on seega endiselt tabeli teises otsas. Nende ainsa värava lõi Dimitar Berbatov. Libastus ka liidermeeskond Bordeaux, kes leppis samuti 1:1 viiki Bastiaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles