Hamiltoni kinnitus: meistritiitel pole minu jaoks veel kadunud

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton.
Lewis Hamilton. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas Mercedese meeskonnas sõitev ja sel hooajal võimsas hoos olev Lewis Hamilton kinnitas, et kuigi ta hoiab üldarvestuses teist kohta, pole tänavune meistritiitel veel kadunud.

Hamilton kaotab hetkel tiimikaaslasele Nico Rosbergile 29 punktiga ning tänavuse hooaja jooksul on Mercedese mehed omavahel ära jaganud peaaegu kõik etappide esikohad - vaid kolm etapivõitu on läinud teistele meeskondadele ning need kuuluvad Red Bulli sõitjale Daniel Ricciardole. Viimati Belgias sõidetud etapil põrkasid Hamilton ja Rosberg omavahel kokku ning sellest ajast on nende omavaheline vastasseis veel teravamaks kiskunud.

Sel nädalavahetusel on kavas järgmine etapp, mis sõidetakse Itaalias kuulsal Monza ringrajal. Hamilton kinnitas, et ootab Itaalia etappi pikisilmi. «Itaalia GP on alati minu jaoks eriline just mälestuste pärast - see läheb tagasi mu karjääri algusaastatesse. Kardisõidu meistrivõistlused toimusid üsna tihti Itaalias ja seal kohtasin ma ka Nicot ning just seal sai meie omavaheline mõõduvõtmine alguse,» meenutas Hamilton.

«Minu eesmärk nädalavahetuseks on teha tagasi seda vahet, mis meistritiitli arvestuses on tekkinud. See on sama suur kui see on terve hooaja jooksul olnud, seega on mul palju tööd vaja teha, aga sellel alal võib kõige juhtuda. Ma ei anna alla enne, kui Abu Dhabi etapil (hooaja viimane etapp- toim.) lõpulipp lehvib ja enne seda on veel suur hunnik punkte, mida saab võita, seega ei ole võitlus veel kindlasti läbi,» lisas Hamilton.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles