Alonso: ma ei kavatse Ferrarist lahkuda, töö on ju pooleli

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso.
Fernando Alonso. Foto: SCANPIX

Fernando Alonso lausus nädalavahetusel toimuva Itaalia vormel-1 etapi eel, et tal pole kavaski Ferrari ridadest lahkuda, ehkki kuulujutud viivad teda McLarenisse.

«Tiimivahetus ei kuulu minu eesmärkide hulka, tahan siin võita ja paar aastat tagasi alustatud töö lõpule viia,» sõnas Alonso. «Eelmisest suvest saadik on minu tuleviku kohta palju jutte liikunud, kuid minu suust pole iial tulnud sõnagi selle kohta, et kavatseksin Ferrarist lahkuda või mõne teise tiimiga liituda,» lausus 33-aastane hispaanlane Sky Sportsile.

«Spekulatsiooni on olnud palju ja need küll ei häiri mind, aga tekitavad natuke pingeid ja stressi. Samas olen muidugi õnnelik, et kõige suuremad tiimid minu vastu huvi tunnevad,» nentis Alonso.

Ferrari vormel-1 meeskonna tegevjuht Marco Mattiacci lausus eelmisel nädalal, et nii Alonso kui ka Kimi Räikkönen jätkavad Ferraris järgmiselgi hooajal. Alonsol on punatiimiga leping 2016. aastani, ehkki vormel-1 ringkondades liigub kuulujutt, nagu oleks selles klausel, mis on otseselt seotud võistkonna kohaga tiimide edetabelis. Praegu on Ferrari seal Mercedese ja Red Bulli järel kolmas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles