Venelased ei suuda koondise peatreenerile Capellole palka maksta

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa jalgpallikoondise peatreener Fabio Capello.
Venemaa jalgpallikoondise peatreener Fabio Capello. Foto: SCANPIX

Venemaa Jalgpalli Liit vabandas koondise peatreeneri Fabio Capello ees, kuna nad ei ole suutnud viimasel kolmel kuul maksta talle palka.

«Venemaa Jalgpalli Liit tunnistab võla olemasolu. Vabandame tema ees maksmata palga pärast ning teeme endast kõik oleneva, et võlg saaks võimalikult kiiresti likvideeritud,» sõnas sealse alaliidu juht Nikolai Tolstoi portaalile Sovetski Sport.

Venemaa spordiminister Vitali Mutko tunnistas laupäeval ITAR-TASSile, et lisaks Capellole ei ole ettenähtud töötasusid saanud kätte veel 22 jalgpallikoondise juures ametis olevat isikut.

Capello aastaseks teenistuseks Venemaa koondise peatreenerina on 7,8 miljonit eurot ja sellega oli ta suvisel MM-finaalturniiril ülekaalukalt suurima palgaga juhendaja.

Venemaa jalgpallikoondis alustab 2016. aasta EM-valiksarja esmaspäeval, kui koduväljakul minnakse vastamisi Liechtensteiniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles