Vladimir Klitško suunas loobitakse karme süüdistusi

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Klitško.
Vladimir Klitško. Foto: SCANPIX

Poksi raskekaalu valitseja Vladimir Klitško pidi 6. septembril Hamburgis kohtuma tiitlimatšis bulgaarlase Kubrat Puleviga, kuid ukrainlane pidi biitsepsivigastuse tõttu matši edasi lükkama. Loomulikult lendas Pulevi leerist seejärel Klitško suunas mitmeid süüdistusi.

«Tegemist on täieliku jamaga. Tegemist on väga kerge vigastusega ja tänapäeva meditsiini juures ei ole see mingi trauma, eriti arvestades tema meditsiinilisi abilisi,» kritiseeris bulgaarlane kodumaa meedias Klitškod. «Kui oleks tegemist tõsise vigastusega, siis ei saaks ta ka 15. novembriks terveks. Ta lihtsalt teeskleb. Ta teab, et see matš ei ole tema huvides, kuna tal on suur risk mulle kaotada.»

Praeguseks on paika pandud ka matši uus toimumisaeg, milleks 15. november, tiitlimatš leiab aset ikka Hamburgis.

Ukrainlane kaitseb oma karjääri 26. tiitlimatšis Pulevi vastu WBA, IBFi ja IBO tiitleid. Profikarjääri jooksul on ta 62st matšist kaotanud vaid kolm, 53 võitu on tulnud nokaudiga. Pulev on pidanud 20 profimatši ja on seni löömatu, nokaudiga on tulnud 11 võitu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles