Dramaatiline kukkumine lõi Vueltal kaardid segamini, Kangertilt hea esitus

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nairo Quintana karm kukkumine Vueltal.
Nairo Quintana karm kukkumine Vueltal. Foto: Youtube

Jalgratturite mitmepäevasõidul Vuelta oli täna kavas 36,7 km pikkune eraldistardist sõit, mille võitis sakslane Tony Martin. Senine üldliider Nairo Quintana kukkus aga valusalt ning kaotas etapivõitjale 4.07.

Quintana langes kokkuvõttes nüüd 11. kohale, kaotust liidriks kerkinud Alberto Contadorile on 3 minutit ja 25 sekundit. Üldarvestuses on teine Alejandro Valverde, kes kaotab liidrile 27 sekundit. Kolmas on Rigoberto Uran (+59 sekundi), neljas Winner Anacona (+1.12), viies Chris Froome (+1.18) ja kuues Joaquin Rodriguez (+1.37).

Tänasel etapil oli teine Uran (+15 sekundit) ja kolmas Fabian Cancellara (+18 sekundit). Tanel Kangert tegi täna korraliku esituse ja sai 16. koha (+1.49), Gert Jõeäär oli 41. (+2.50).

Kangert on kokkuvõttes 47. kohal, kaotust liidrile on kogunenud 25 minutit ja 38 sekundit. Jõeäär on üldarvestuses 181. Positsioonil, kaotust liidrile on kogunenud 1:39.46.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles