Levadia karikateekonna lõpetab iseenda lollus?

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Levadia peatreener Marko Kristal
Levadia peatreener Marko Kristal Foto: Tairo Lutter

Jalgpalliklubi Tallinna FC Levadia kasutas eilses karikavõistluste 1/16-finaali 5:0 võidumängus Saue JK Laagri vastu ülesandmata mängijat.

Levadia eest alustas kohtumist pingilt nooruke Magnar Vainumäe, kes tuli pärast poolajapausi platsile, vahetades välja Ingemar Teeveri, vahendab Soccernet.ee.

Kui loetud minutid pärast mängu lõppu paistis Levadia edenemine järgmisesse ringi kindel, siis nüüd on kohtumise mitteametlikus protokollis Vainumäe asemel kirjas «ülesandmata mängija». See tähendaks Marko Kristali hoolealustele kaotust, mis jätkaks JK Laagri karikateekonda.

«Juhend lubab karikavõistlustel kasutada neid mängijaid, kellel on õigus selles võistkonnas meistrivõistlustel mängida. Kuna Vainumäe on registreeritud Levadia III võistkonda, siis ei saa ta meistrivõistlustel Levadia esindusmeeskonna eest mängida,» selgitas jalgpalliliidu infojuht Mihkel Uiboleht.

Ametliku otsust Levadia tuleviku kohta pole veel tehtud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles