Schumacheri abikaasa üllatas noort kirjanikku ootamatu tänuavaldusega

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher ja tema abikaasa Corinna 2010. aasta oktoobris
Michael Schumacher ja tema abikaasa Corinna 2010. aasta oktoobris Foto: SCANPIX

Raskest peatraumast taastuva vormelilegendi Michael Schumacheri abikaasa Corinna üllatas isikliku tänukirjaga noort 9-aastast kirjanikuhakatist Aiden Gormleyd, kes tuli äsja välja raamatuga «Ferrari seiklused».

Aiden sattus tähelepanu alla, kui Ferrari autokompanii teatas, et lubab poisil raamatus vabalt oma firmamärki kasutada. Kirjastus saatis ühe vastselt trükist tulnud raamatu ka Schumacherite perekonnale ning see läks pereemale sedavõrd hinge, et ta otsustas Aidenile tänukirja kirjutada.

«Tänan sind parimate soovide ja kauni kingituse eest, mis aitab meil raskeid aegu üle elada,» kirjutas Corinna Schumacher. «Meie Michael on võitleja ja ei anna mitte kunagi alla.»

Aiden oli oma iidoli abikaasalt saadud kirja nähes meeldivalt üllatunud. «Uskumatu, et Michael Schumacheri abikaasa minule kirjutas,» ütles ta Ulster Heraldile. «Michael on väga vapper ja ta saab peagi terveks.»

Aideni raamat on osutunud maailmas väga populaarseks, kuid noormees ise müüginumbrite pealt raha ei teeni – kogu tulu läheb heategevuseks. «Ma olen veel liiga noor, et rikkaks saada,» teatas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles