Levadia: ise oleme eksinud ja reeglid on reeglid

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Levadia mängumees Omar Elhussieny.
FC Levadia mängumees Omar Elhussieny. Foto: Toomas Tatar

Eile toimunud jalgpalli Eesti karikavõistluste 1/16 finaalis sai Levadia küll kindla 5:0 võidu Saua JK Laagri üle, kuid täna hommikul see tulemus tühistati.

Levadia poolelt tuli vahetusest väljakule ülesandmata mängija Magnar Vainumäe. Mängutulemus tühistati ja kohtumise tulemuseks jääb -:0 Saue JK Laagri kasuks. 1/8-finaalis kohtub Saue JK Laagri võõrsil Tallinna FC Floraga.

«Kurb ja väga kahetsusväärne juhtum, aga tuleb tunnistada, et ise oleme eksinud ja reeglid on reeglid,» võttis Levadia pressiesindaja Indrek Petersoo klubi süü omaks, vahendab ERR Sport.

«Karikakaitsmine lõppes väga õnnetul, ootamatul ja šokeerival moel. Tuleb selle teadmisega edasi elada ja teha kõik selleks, et tulevikus sellised eksimised ei kordu.»

Petersoo sõnul vastutavad sellise situatsiooni eest treenerid. «Jäi tähelepanuta siis tõenäoliselt see tõsiasi, et Magnar Vainumäe on Levadia III ridadesse registreeritud ja saab aidata Levadia II esiliigas, aga ei saa mängida esindusmeeskonna eest.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles