Van Persie andis ManU uuele ründajale hoiatuse: Falcao peab koha eest võitlema

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robin van Persie.
Robin van Persie. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi ründestaar Robin van Persie rääkis oma uuest meeskonnakaaslasest Radamel Falcaost ning ütles, et kuigi on Kolumbia mängumehe lisandumise üle rõõmus, tuleb uuel tulijal oma koha eest võitlema hakata.

United teatas suvise üleminekuperioodi viimasel päeval, et nad on Monacost laenanud maailma tippründajate hulka kuuluva Falcao. Et aga ManU ründeliini kuuluvad ka sellised suurnimed nagu van Persie ja Wayne Rooney, tuleb Falcaol nendega konkureerima hakata.

«Tervitan teda meiega ühinemise puhul, ta muudab meie meeskonna paremaks,» rääkis van Persie Hollandi meediale. «Tippklubis tuleb alati püüelda kõige parema poole ja see ühtib minu isikliku filosoofiaga. Falcao peab oma koha eest võitlema nagu ka mina. Peame konkureerima Wayne Rooney ja James Wilsoniga, et näha, kes mängu pääseb,» lisas van Persie.

Enda tervisliku olukorra kohta kommenteeris suvisel MMil heas vormis olnud van Persie, et kuulujutud tema põlveoperatsiooni kohta ei pea paika. «Ma ei tea, kust selline jutt tuleb, ning võin, käsi südamel, vanduda, et ma ei lähe haiglasse operatsioonile,» teatas van Persie.

United on liigahooaega alustanud kahe viigi ja ühe kaotusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles