Kalev/Cramo palkas NBA kogemusega mängujuhi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Scott Machado.
Scott Machado. Foto: SCANPIX

BC Kalev/Cramo korvpallimeeskonnaga liitub uuest hooajast 24-aastane NBA kogemusega Scott Machado.

Machado agent Brad Ames avaldas oma Twitteri kontol postituse, kus õnnitles Machadot Kalev/Cramoga lepingu sõlmimise puhul ning soovis edu VTB Ühisliigas mängimiseks. Uue mängija palkamist kinnitas ka Cramo meeskond.

Machado on üks läbi aegade edukamaid sööduandjaid Ameerika üliõpilasliiga NCAA ajaloos. Oma viimasel üliõpilashooajal olid tema keskmised näitajad 13,6 punkti, 4,9 lauapalli ja 9,9 resultatiivset söötu mängus. Seejuures tabas ta kaugviskeid 40,4 ja vabaviskeid 81,1 protsendiga.

2012. aastal jäi Machado NBA draftis küll valimata, aga liitus suveliigas Houston Rocketsi meeskonnaga ning teenis nii ka võimaluse pallida NBAs. 2012. aasta novembris asus Machado küll mängima NBA tütarliigas ehk D-league'is, kuid kutsuti siiski tagasi ja nii sai ta kirja kuus mängu ka Rocketsi ridades - siis jäi tema arvele keskmiselt 1,3 punkti ja 1,0 söötu mängus.

2013. aasta kevadel tegi Machado kaasa viis play-off mängu Golden State Warriorsi ridades, ent suve keskel otsustas meeskond tema edasistest teenetest loobuda. Sama aasta kevadel nimetas Machado oma meeskonda Utah Jazz, aga kuu aega hiljem loobuti tema teenetest. Möödunud hooajal pallis Kalevi uus mängujuht Prantsusmaa liigas Villeurbanne'i ASVELis.

Machadot saab Kalevi ridades näha juba järgmisel nädalal, kui Kalev/Cramo korraldab kõrgetasemelise turniiri Tondiraba Jäähallis. Neljapäeval algusega kell 19 kohtutakse Rootsi meistri Sodertalje meeskonnaga. Kaks tundi varem kohtuvad omavahel teises poolfinaalis Bisons Loima ja Riia Baronsi meeskonnad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles