Ühisliiga parim lauavõitleja jätkab Kalev/Cramos

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo keskmängija Frank Elegar (palliga).
Kalev/Cramo keskmängija Frank Elegar (palliga). Foto: Margus Ansu

Valitsev Eesti korvpallimeister Kalev/Cramo jõudis kokkuleppeni eelmisel kahel hooajalgi meeskonnas mänginud Frank Elegariga. Hiljuti isaks saanud keskmängija oli eelmisel aastal Ühisliiga parim lauavõitleja keskmiselt 8,44 lauapalliga mängu kohta. Blokeeritud visete kategoorias oli ameeriklane teisel kohal.

Võistkonna peatreener Alar Varraku sõnul on jätkab Elegar Kalevis, kuna tegemist on tuntud mehega ning mees on väga kõva võitleja hingega. «Meie õnneks oli ta nõus samadel tingimustel jätkama,» lisas Varrak.

Kalevis mängib tuleval hooajal ka Martin Dorbek. Eelmisel hooajal Raplas laenul olnud tagamängija on Kalev/Cramo noortesüsteemi kasvandik. Eelmisel hooajal olid Dorbeku näitajad koduliigas keskmiselt 8,17 punkti ja 2,53 resultatiivset söötu mängu kohta. Teada tuntud kõva kaitsemehena tuntud Dorbek oli vaheltlõigetes liiga teine, näpsates 2,23 palli mängu kohta. Peatreeneri sõnul on Martin olnud klubi vaateväljas igal aastal aga tema mänguaja huvides on ta viimastel aastatel laenule antud. Nüüd pärast Tanel Sokku lahkumist on aga Martinil suurepärane võimalus teha läbimurde aasta suures korvpallis.

Kalev/Cramo peab esimese kontrollmängu järgmise nädala neljapäeval, kui nelja meeskonna vahelise turniiri poolfinaalis kohtutakse Södertälje Kingsi meeskonnaga. Mäng Tondiraba jäähallis algab kell 19. Kaks tundi varem kohtuvad teises poolfinaalis Bisons Loimaa ja Riia Barons.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles