Uueks hooajaks valmistuv Pupart: ei vaidle vastu, et mängin klubi eest paremini kui koondise eest

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keith Pupart.
Keith Pupart. Foto: Laura Oks

Eesti võrkpallikoondislane Keith Pupart valmistub praegu Prantsusmaa meistrisarja mängudeks kõrgliigaklubis Arago de Sete. Eelmine hooaeg lõppes Setel veerandfinaalis, kus tuli alla vanduda Pariisi Volley klubile. Pupart andis hooajaks valmistuse ajal intervjuu volley.ee portaalile.

On hooajaks valmistumise aeg. Kas esimesed treeningud on pikka vahet arvestades kergemad või pandi kohe täiskoormus peale? Tervis korras ja siht silme ees?

Pupart: Tervisega on mul kõik korras. Treeningud muidugi kerged pole. Esimesed ettevalmistavad nädalad on tunduvalt raskemad kui hooaja sees, kuna laotakse põhja eelseisvaks hooajaks. Miinimumeesmärgiks seati meile play-offi pääs. Iga koht sealt kõrgemale on juba edasiminek. Kõrgemaid sihte ei juletud seada, kuna päris suur osa senisest põhikooseisust läks vahetusse.

Kes jäid, kes läksid?

Ainukesed, kes põhikooseusust alles, on mina, libero ja sidemängija. Esimese tempo osakond on täiesti uus, siis uus diagonaal, kaks nurgameest jne.

On arvatud, et mängid klubi eest paremini kui koondises. Kuidas ise arvad?

Sellele väitele ma vastu ei vaidle ja selleks on ka omad põhjused. Mõlemad on mulle võrdselt tähtsad, nii klubihooaeg kui koondis. Lihtsalt selle vahega, et klubihooaeg toob mulle leiva lauale ja kaksteist kuud aastas vormis olla on ka suhteliselt keeruline.

Tuleta meelde, mitmes hooaeg sul Gallias läheb.

See aasta on mulle Prantsusmaal kuues. On olnud natuke paremaid kui ka halvemaid aastaid. Arvan et olen saavutanud mingisuguse stabiilsuse, mis on oluline.

Mida arvad koondise uutest noortest meestest - võib nende peale loota?

Koondise uute meeste suhtes olen optimistlik ja usun, et mida rohkem noori läheb piiri taha korralikesse klubidesse ennast proovile panema, seda parem tulevik ootab koondist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles