Tartu Rulluisumaraton ja Tristar 111 Estonia triatlon panevad spordisõbrad proovile

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Ailt Tartu jooksumaratoni finišis.
Priit Ailt Tartu jooksumaratoni finišis. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Augusti algus ühendab kaks suurt spordivõistlust,  4. Tartu Rulluisumaratoni ja TriStar 111 Estonia triatloni. Mõlema spordivõistluse läbijate puhul peetakse lisaks põhivõistlustele ka eraldi tulemuste arvestust.

Värske Eesti meister poolpikas triatlonis Priit Ailt plaanib läbida nii triatloni 111 km distantsi kui rulluisumaratoni 36 km distantsi. «Triatlonis tahaks olla vähemalt esikuuikus. Rulluisutamise kui võistlusspordiga olen suhteliselt vähe tegelenud, seal ei oota niivõrd vaimset pinget, kui osalemislõbu. Kahe ürituse koondarvestuses loodan võita,» räägib Ailt, kes ennustab triatlonil ühtlase tasemega pingelist võistlust.

6. ja 7. augustil peetav TriStar 111 Estonia triatlon kutsub kõiki spordisõpru Pühajärvele läbima 11,1 km ja 111 km distantse. Mitmekesise spordinädalavahetuse sissejuhatuseks saab reedel lühema raja raames 100 m ujuda, 10 km rattaga sõita ja 1 km joosta. Laupäeval ootab võistlejaid 111 km põhidistants, mis pakub 1 km ujumist, 100 km rattasõitu ja 10 km jooksmist.

Pühapäeval, 8. augustil Tartus peetav SEB 4. Tartu Rulluisumaraton paneb samad osalejad ratastel veerema vastavalt 15 km ja 36 km radadel. Parimad selgitatakse välja nii pikemate kui lühemate distantside läbijate seas.

TriStar 111 Estonia triatlonile saab registreeruda kuni 1. augustini ja SEB 4. Tartu Rulluisumaratonile 7. augustini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles