Rekordimees Ibrahimovic pärast mängu Eestiga: õnneks on see möödas

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic.
Zlatan Ibrahimovic. Foto: SCANPIX

Rootsi jalgpallikoondise kapten ja alates mängust Eestiga ka kõigi aegade parim väravakütt Zlatan Ibrahimovic lausus pärast kohtumist, et kergendus sihtmärgini jõudmise üle on suur.

«Hea meel, et see nüüd möödas on,» vahendab päevaleht Aftonbladet Ibrahimovici sõnu. Ründaja tõusis juba kolmandal minutil löödud väravaga ühele pulgale senise rekordimehe Sven Rydelliga ning 24. minutil haaras rekordi efektse kannalöögiga lõplikult enda nimele. «Teadsin, et teen selle asja ära. Seda oodati juba ammu ning iga mänguga olen rekordile lähemale jõudnud. See tähendab mulle, mu perekonnale ja kõigile mu lähedastele palju. Olen pidanud pikalt vaeva nägema, et nii kaugele jõuda. Nüüd olen number üks ja võin lõpuks valikmängudele keskenduda,» lausus ründaja.

Mängusärgi all olnud särgile kantud loosungiga «Teie tegite selle võimalikuks» fänne tänanud Ibrahimovicil kulus 50 värava tähiseni jõudmiseks 99 mängu. Koondise pressiesindaja Niklas Bodelli sõnul oli erisärgi valmistamine seejuures Ibrahimovici enda idee. «Kui mitmes mängus ma seda juba kandnud olen? Täna oli esimene,» sõnas ründaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles