Arsenali uus ründestaar käib oma iidoli jälgedes

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Danny Welbeck
Danny Welbeck Foto: SCANPIX

Värske Arsenali jalgpalli täiendus Danny Welbeck ütles oma uue klubi meediaprogrammis, et Arsenali prantslasest legend Thierry Henry oli üks tema iidolitest.

Welbeck jäi oma senises koduklubis Manchester Unitedis, kelle noortesüsteemist ta ka pärit on, selgelt pingile, kuna klubi tõi suvel sisse mitu uut ründava suunitlusega tähte eesotsas Angel Di Maria ja Falcaoga, vahendab Soccernet.ee.

Seetõttu pidi 23-aastane ründaja otsima klubi, kus ta võiks rohkem mänguaega teenida ning tema õnneks viskas päästerõnga Unitedi liigarivaal Arsenal, kes käis lõpuks välja 20 miljonit eurot, et tema mängijaõigused omandada.

Welbecki jaoks pole Arsenal sugugi mitte võõras klubi, sest ta tunnistas, et nautis kunagi Arsenali tähe Thierry Henry vaatamist.

«Ma armastasin lapsena Thierry Henryd vaadata. Minu kaks iidolit olid Ryan Giggs ja Thierry Henry,» avaldas ta Arsenal Playerile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles