Hispaania väljaanne: Madridi Reali mängumees sunniti klubist lahkuma armuafääri tõttu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lourdes Hernández ehk Russian Red.
Lourdes Hernández ehk Russian Red. Foto: instagram.com

Hispaania väljaanne Mundo Deportivo väidab, et Madridi Reali jalgpalliklubi poolkaitsja Xabi Alonso lahkus sel suvel klubist Hispaania päritolu lauljannaga peetud afääri tõttu.

Käesoleva aasta jaanuaris sõlmis Xabi Alonso Realiga lepingu, mis oleks teda Hispaania suurklubis hoidnud 2016. aastani. Suvise üleminekuperioodi lõpus valmistas aga pikaajaline Hispaania koondislane paljudele üllatuse ja liitus Saksamaa meisterklubi Müncheni Bayerniga.

Mundo Deportivo väljaande väitel oli Alonso ülemineku taga vutimehe naine, kes sai teada, et tema abikaasal on afäär Hispaania päritolu lauljanna Russian Rediga (pärisnimega Lourdes Hernández). Seejärel käskis naine väidetavalt Alonsol valida enda ja Reali klubi vahel ning viis aastat Madridis mänginud poolkaitsja otsustas oma abikaasa kasuks ja kolis Saksamaale.

Võimalikule afäärile lisab õli tulle ka see, et Russian Red avaldas oma viimasel albumil laulu nimega «Xabier», ent lauljanna ise on väitnud, et see ei ole kirjutatud Xabi Alonsost.

Vaata Russian Redi pilte tema Instagrami kontolt siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles