Madridi Reali legendi päevad tipptasemel on loetud?

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iker Casillas Hispaania koondise treeningul.
Iker Casillas Hispaania koondise treeningul. Foto: SCANPIX

Madridi Reali ja Hispaania jalgpallikoondise legendaarne väravavaht Iker Casillas on mõlemal rindel väidetavalt oma positsiooni kaotamas.

Eilses Hispaania koondise sõpruskohtumises Prantsusmaa vastu istus Casillas terve kohtumise pingil ning postide vahel seisis ManU puurilukk David de Gea.

Kuigi Hispaania koondis kaotas, siis Hispaania meedias nähti de Gea esitust positiivsena ja nii teatas ajaleht AS, et tulevikus peakski ManU puurilukk väravas seisma. SportYoo teatab, et tõenäoliselt saigi Casillase aeg Hispaania esiväravavahina nüüd ümber.

Reali särgis on Casillas alustanud hooaega esiväravavahina, kuid väidetavalt võtab varsti temalt selle koha üle suvel meeskonda toodud Costa Rica puurilukk Keylor Navas. Realiga lähedalt seotud ajalehe Marca küsitluse põhjal selgus, et ka klubi fännid soovivad pigem väravavahina näha Costa Rica koondislast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles