Andrus Veerpalu võidutses krossijooksul

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Veerpalu.
Andrus Veerpalu. Foto: Margus Ansu

31. augustil toimus Valgamaal esimene Räbiküla jooksukross, mille 6,9 kilomeetri pikkuse distantsi võitis endine tippsuusataja, 43-aastane Andrus Veerpalu ajaga 25.33,6.

Tema järel sai teise koha Veerpalule 16,7 sekundit kaotanud Taavi Lehemaa. Kolmas oli Siim Lehismets ajaga 26.56,2. Naistes võitis krossi üldarvestuses 6. kohale tulnud Johanna Ardel ajaga 28.37,9. Järgnesid Piret Tikva 33.10,0-ga ja Maris Jaama 33.59,7-ga. Kokku lõpetas distantsi 59 jooksjat, kirjutab jooksuportaal.ee.

Jooksukrossi algatas Valgamaa Spordiliidu juht Rein Leppik koostöös kohaliku spordielu edendaja Priit Vakmanniga. Veerpalu osalemine tuli korraldajatele meeldiva üllatusena. Räbiküla kross on Valgamaa jooksusarja üks etappidest. Homme, 5. septembril on kavas 31. Tõrva Kolme Järve jooks, mis on ühtlasi Valgamaa jooksusarja kaheksas etapp.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles