Jüri Ratase jalgrattavõistlus tähistas juubelit uue osalusrekordiga

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meeste seas tuli võitjaks Juri Molev, kellele järgnesid tihedas konkurentsis Siim Suvi ja André Aduson.
Meeste seas tuli võitjaks Juri Molev, kellele järgnesid tihedas konkurentsis Siim Suvi ja André Aduson. Foto: Jüri Ratas

Täna toimus Pirita velodroomil juba kümnendat korda Jüri Ratase jalgrattavõistlus. Ilus ilm aitas püstitada uue osalusrekordi – võistlejaid oli kõigis kategooriates kokku 615. Üritus oli jätkuvalt tasuta, kuid juubeli puhul kogutakse vabatahtlikke annetusi mittetulundusühingule Lastekeskus Tähetorn, mis aitab ja toetab vähekindlustatud peredes elavaid lapsi.

«Minu eesmärk on pakkuda kõigile huvilistele toredat kogupereüritust ning ühtlasi edendada sportlikke eluviise ja heategevust. Tänu kümnetele vabatahtlikele ja koostööpartneritele oleme suutnud korraldada jalgrattavõistlust ilma osavõtutasuta. Sügav kummardus kõigi abiliste ees,» lausus peakorraldaja Jüri Ratas. «Mul on siiralt hea meel, et osalejate arv on järjekindlalt tõusnud ning see innustab mind jätkama võistlusega ka järgmistel aastatel.»  

Kõige pisematele suunatud Selveri Tibusõidus (450m) ja veidi pikemas Jaffa lastesõidus (2km) startis kokku 351 last. Täiskasvanute arvestuses (10km) oli 259 osalejat ning ratastoolisõidus (1,4km) võistles viis spordisõpra. Kõik osalejad said medali ja väikese kingituse ning lapsed ka diplomi. Ühtlasi jagati toetajate poolt veel kümneid erinevaid auhindu. Näiteks loositi välja Tallinki perereise Rootsi ja Soome, kaks jalgratast ja kolm muusikakeskust Sony Centeri poolt.

Naiste arvestuses kaitses oma tiitlit Daisi Rist, teise koha saavutas Ebe Siimson ning kolmandana lõpetas Ele Siimson. Meeste seas tuli võitjaks Juri Molev, kellele järgnesid tihedas konkurentsis Siim Suvi ja André Aduson. Naise ja meeste parimad said karika ning täiendavaid auhindu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles