Vassiljev: Sloveenia on väga tugev ja ebameeldiv vastane

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev (esiplaanil).
Konstantin Vassiljev (esiplaanil). Foto: SCANPIX

Kolm ja pool hooaega Sloveenia jalgpalli meistriliigas mänginud Konstantin Vassiljevi sõnul on Eesti koondise esmaspäevastel vastastel heas tasakaalus koondis, kus kogenud tegijatele on lisandunud värsket verd ning nende mäng on tehniline, kiire ja füüsiline.

«Kindlasti meie jaoks väga tugev ja ebameeldiv vastane. Kõik mängijad mängivad heades liigades ja neil on kindlasti piisavalt kvaliteeti, et meid alistada, aga ma arvan, et kui meil on hea päev esmaspäeval, siis kõik on võimalik,» arvas Eesti koondise liider, vahendab ERR Sport.

«Nad sajaprotsendiliselt teavad, mida tahavad siin Tallinnas saavutada ja kuidas nad tahavad seda teha, olen selles kindel. Tuleb väga raske mäng, võibolla kui võrrelda, siis midagi sarnast nagu siin eelmises valiktsüklis Ungari ja Rumeeniaga, kes mängisid väga ettevaatlikult kaitses ja otsisid oma võimalusi ees,» jätkas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles