Klavanit ootab ees heitlus klubikaaslasega

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpallikoondise kapten Ragnar Klavan on homme algava EM-valiksarja eel optimistlik ning leidis tänasel pressikonverentsil, et õnnestumise korral on Eestil homme Sloveenia vastu head võimalused.

«Ees ootab tähtis valiktsükkel ja minu arvates on meeskond valmis,» rääkis Klavan. «Mäng Rootsiga oli meile hea test ning vajalik mäng.»

Klavani sõnul on ka sloveenid väga motiveeritud ja nende sihiks on samuti EM-pilet. «Nemad soovivad sarnaselt meile jõuda EMile. Nad on väga motiveeritud meeskond,» sõnas Klavan ja avaldas ka lihtsa edu valemi: «Tuleb hoida taga nullis ja ees peavad ründajad ära lööma, siis ka võidame.»

Vastasmeeskonda kuulub ka Klavani klubikaaslane Tim Matavž, koondises 28 mängu pidanud ründaja on selle aja jooksul löönud 10 väravat. Ühe tabamuse on ta kirja saanud ka Eesti vastu, kui ta sahistas väravavõrku 2. septembril 2011. aastal, kui Eesti teenis Ljubljanas toimunud EM-valikmängus 2:1 võidu.

«Tim on väga tore jalgpallur, tean teda juba Hollandis veedetud ajast. Eks omavahelist tögamist on ikka olnud. Ta ütles, et kui tuleb nende nurgalöök, siis ma võiksin teda ikka ühel korral vabaks jätta. Mina vastasin, et jäta siis ka mind vabaks,» viskas Klavan nalja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles