Huh-huh, Bengals ja Hunt said hingematva võidu

Jaan Martinson
, spordiajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Cincinnati Bengals ja Margus Hunt alustasid ameerika jalgpalli liiga NFL hooaega Baltimore'is, kus alistati Ravens 23:16. Neljandal veerandajal jäi Bengals kaotusseisu, kuid suutis juhtima minna ning kohtumise lõpus tegutses kaitse võimsalt.

4. veerandaeg:

Ravens saab esmalt löögivärava ja siis tänu Bengalsi kaitse eksimusele touchdowni, kuid 2-punkti üritus läheb luhta. Siiski minnakse juhtima 16:15.

Ja siis astub esile Bengalsi mängujuht Andy Dalton ning söödab A.J. Greenile 77-jardise touchdowni ning 2-punkti ürituse takkaotsa.

Mängida jääb 4.58. Bengalsi kaitse peab: Hunt lööb söödu eemale ning viimasel minutil murrab Gilberry kaks korda Ravensi mängujuhi maha. Pärast nelja kaotust Baltimore'is saab Bengals lõpuks võidu!

3. veerandaeg:

Ravensi kaitse pidas ja Bengals punkte kirja ei saanud. Küll aga Ravens, kui Justin Forsett touchdowni, jooksis. Sama rünnaku ajal sai Hunt pisut viga - näis. et tal blokeeriti hing kinni.

2. veerandaeg:

Kaitsjad möllavad mõlemal poolel, ainukese vahega, et Bengals jõuab löögivärava kaugusele, Ravens mitte. Ei ühtegi touchdowni, kuid Mike Nugent on suutnud juba viiel korral palli väravaharude vahelt läbi saata ning Bengals juhib 15:0.

Bengalsi kaitse, kus tegutseb ka Hunt, on tõesti võimas. Hoida vastane esimesel poolajal koduseinte vahel nulli peal....

1. veerandaeg:

Bengals suutis esimese rünnakuga hankida 3-punktise löögivärava.

Seejärel kärpis kaitse Ravensi tiivad ning too pidi pallist vabatahtlikult loobuma, sest ei suutnud kolme katsega vajalikku 10 jardi läbida.

Esimese veerandaja lõpus juhtus halba ja head. Bengalsi tight endil Tyler Eifertil tueli küünarnukk liigesest välja, kuid Bengals sai taas löögivärava – 6:0.

Enne mängu:

Mullu oli Ravens küll kesine, kuid tunamullu võideti NFLi tšempionitiitel. Bengalsil pole Baltimore'is hästi läinud, sest neljal viimasel korral on tulnud vastu võtta kaotus.

Eksperdide arvates on Bengalsil Ravensi lahtimuukimiseks viis võtit:

1. Minimaalselt pallikaotusi.

2. Pole vaja nõuda mängujuht Andy Daltonilt liiga palju, vaid tuleb liikuda palliga ka maad mööda.

3. Peab minema juhtima, mitte jääma kaotusseisu.

4. On vaja uued kaksiktornid – äärekaitsjad Margus Hunt ja Carlos Dunlap – tööle saada, et Ravensi mängujuht Joe Flacco tegutsemisruum ära võtta.

5. Peatreener Marvin Lewis, kes on hooaja esimestes mängudes saanud 7 võitu ja 4 kaotust, peab midagi muutma, et start õnnestuks.

Hunt ütles intervjuus Postimehele, et enesekindlust on tal piisavalt, samuti optimismi: «Arvan ikka, et Bengals võidab põhihooajal kõik 16 mängu.»

Vaata allolevat Bengalsi hooajaeelset promovideot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles