Contador kritiseeris konkurente

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alberto Contador.
Alberto Contador. Foto: SCANPIX

Vuelta velotuuri hispaanlasest üldliider Alberto Contador (Tinkoff-Saxo) on pettunud, et tema kaasmaalased Alejandro Valverde (Movistar) ja Joaquim Rodriguez (Katjuša) aasta viimase suurtuuri 15. etapil temaga piisavalt koostööd ei teinud.

Contadori hinnangul võinuks lõpus koos sõitnud Hispaania trio paremini koopereeruda, et kokkuvõttes Chris Froome (Sky) elimineerida. Kohad teisest neljandani jaganud Valverde, Rodriguez ja Contador näppasid kuuendana lõpetanud Froome'ilt sekundeid, kuid Contadori sõnul võinuks nende edu palju suurem olla, vahendas Spordipartner.ee.

«Me ei teinud koostööd ega suutnud seetõttu Froome'iga piisavalt suurt vahet sisse sõita,» torises Contador. «Meil oli selleks väga hea võimalus. Kuigi võitsime sekundeid, võinuks vahe palju suurem olla. Lasime käest suurepärase võimaluse. Froome on vähemalt mulle tugevaim rivaal, kellega olen pidanud karjääri jooksul võistlema,» lisas Contador.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles