Rapla võitis sõprusmängus Oklahoma esindust

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Paasoja (palliga).
Martin Paasoja (palliga). Foto: Tairo Lutter

Eile pidas Rapla korvpallimeeskond algava korvpallihooaja esimese sõprusmängu. Sadolin Spordihoones kohtuti Eestis tuuril oleva Oklahoma osariigi esindusega USA-st.

Kuigi põnevust ja silmailu nägid rohkem kui 300 Rapla fänni kindlasti, siis punkt-punkti heitlust seekord mitte. Kohe esimeste minutitega panid raplakad jõuavahekorra paika ja võitsid avaveerandi 31:10. Järgnevatel veerandaegadel mängupilt võrdsustus, kuid Rapla ei andnud teenitud edu käest. Ilma peatreenerita peetud avavaatus võideti tulemusega 86:77, vahendas basket.ee.

Resultatiivseim mees Rapla särgis oli Martin Paasoja 17 punktiga, Oliver Metsalu lisas 15 silma ja 10 lauda, Žiga Fifolti vastavad näitajad olid 14 ja 12. Rapla meeskonna kogenumad liikmed Pärn ja Keerles tõid 12 punkti. Seekord ei teinud veel kaasa Janar Soo, kel alles hiljuti oli väike reielihase vigastus ja haigusest taastuv Kristjan Voolaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles