Poksiliidu uus president Kalle Klandorf asub ala mainet parandama

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalle Klandorf
Kalle Klandorf Foto: Liis Treimann

Laupäeval toimunud Eesti Poksiliidu üldkoosolekul valiti liidule uus president ja juhatus. Poksiliidu uueks presidendiks valiti Tallinna abilinnapea Kalle Klandorf. Juhatusse valiti Artur Sinilill, Alar Nääme, Valdo Kulla, Valeri Konovalov, Vadim Nikiforov ja Andrei Kostenkov.

Kalle Klandorf tänas tagasi astunud senist presidenti Vello Kadet  pikaajalise töö ja oma kandidatuuri toetamise eest. «Ühelt poolt tähendab minu valituks osutumine suurt usaldust, teisalt aga toob kaasa suure vastutuse. Kuigi mul on kehakultuuri alane haridus ja pikaajaline juhtimiskogemus erinevates valdkondades, pean Eesti Poksiliidu presidendi ametit suureks väljakutseks. Liidu juhtimine on edukas ainult tugeva meeskonna koostöös ja seetõttu soovisin ma juhatuses näha nii professionaalseid poksiharrastajaid kui ka spordist huvitatud ettevõtlikke inimesi. See nägemus leidis ka klubide toetuse,» rääkis värske president.

«Ma austan eelmiste juhtide panust poksi, aga näen enda ees ka rida olulisi eesmärke, millega uus juhtkond peab kohe hakkama vaeva nägema. Nimelt ei ole poks, hoolimata kuulumisest olümpiaalade hulka, Eestis spordialana piisavalt nähtav. Poksil on olnud eelnevatel aegadel väga kaheldav maine, mida tuleb hakata jõuliselt parandama. Tuleb tõsta võistluspoksi kui spordiala populaarsust ja arusaadavust laiema ringi spordihuvilistele. Samuti peaks poks jõudma taas spordiajakirjanduse huviorbiiti,» jätkas Klandorf.

«Lahendada tuleb lisaks rida korralduslikke küsimusi, mis puudutavad liidu juhtimist. Suureks probleemiks võistluste korraldamise juures on näiteks liidu nõrk rahastamine. Kõik mainitu peaks viima spordiala populaarsuse tõusuni ning uue põlvkonna tublide sportlaste pealekasvuni, kes esindaksid tulevikus väärikalt Eestit rahvusvahelistel võistlustel,» lõpetas poksiliidu uus president.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles