Veideman jätkab Kalev/Cramos, valitseva meistriga liitub Erik Keedus

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Veideman.
Rain Veideman. Foto: Liis Treimann

Kalev/Cramo korvpalliklubi rivistuses jätkab käesoleval hooajal Rain Veideman ning uueks liitujaks on Erik Keedus.

Veideman kuulus Kalev/Cramo rivistusse ka eelmisel hooajal, kogudes VTB Ühisliigas 8,67 punkti ja 2,07 resultatiivset söötu mängu kohta. EuroCupis jäi tagamängija numbriteks 8,71 ja 1,4. «Mul on loomulikult hea meel, et Rain meil jätkab. Kes teda ei tahaks, hea kindel mängumees ning teeb pea alati oma ära. Plaanis teda see aasta kohati ka mängujuhi kohal kasutada ning loodetavasti saab ta ka sellele positsioonil hästi hakkama,» ei ole kiitusega kitsi meeskonna peatreener Alar Varrak.

Erik Keedus liitub Cramoga TTÜ korvpalliklubist. Koduses meistriliigas jäid Keeduse numbriteks 8,03 punkti, 5,53 lauapalli, 4,26 resultatiivset söötu ja 1,88 vaheltlõiget mängu kohta. Kahe viimase näitajaga oli Keedus liiga kolmas mängija. Varraku sõnul TTÜ meeskonnas peamiselt mängujuhi rolli täitnud Keedust näeb ta Kalev/Cramos pigem viskava tagamängija või väikse ääre positsioonil. «Hea universiaalne mängija, kes suudab mängida positsioonidel 1-4, mis pole just tavapärane,» lisab Varrak. «Loodame, et ta saab uues keskkonnas ilusti hakkama, kuna talle on need uuel tasemel mängud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles