Ametlik kinnitus: Schumacher pääses koju

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher.
Michael Schumacher. Foto: SCANPIX

Saksamaa väljaanne Bild avaldas täna seitsmekordse vormel-1 sarja maailmameistri Michael Schumacheri mänedžeri Sabine Kehmi avalduse, mille järgi pääses eelmise aasta detsembris raske suusaõnnetuse üle elanud vormelilegend kodusele ravile.

«Michaeli taastusravi jätkub nüüdsest alates tema kodus. Tema tervis on viimaste kuude ja nädalate jooksul läinud paremaks, aga ees ootab siiski veel pikk ja raske teekond,» seisis Schumacheri mänedžeri Kehmi avalduses.

«Tahame omalt poolt tänada Lausanne'i taastusravikeskuse töötajaid nende hea töö eest. Lisaks palume endiselt austada Schumacheri perekonna privaatsust ja hoiduda Michaeli tervise üle spekuleerimast,» lisas Kehm oma avalduses.

Schumacher kukkus eelmise aasta 29. detsembril Prantsuse Alpides suusatades nii raskelt, et viidi Grenoble'i haiglasse, kus ta viidi kunstlikusse koomasse. Vormelilegendi seisund oli nii raske, et ta ärkas koomast alles juuni keskel ning viidi peagi üle Lausanne'is asuvasse taastusravikeskusesse. Seega jõuab Schumacher nüüd koju alles 254 päeva pärast õnnetuse juhtumist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles