Zlatan plaanib uut paljastavat raamatut

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovici esimene elulooraamat ilmus 2011. aastal.
Zlatan Ibrahimovici esimene elulooraamat ilmus 2011. aastal. Foto: SCANPIX

Rootsi jalgpallitäht Zlatan Ibrahimovic plaanib pärast oma esimese elulooraamatu «Mina, Zlatan» meeletut edu kirjutada veel teisegi.

Aftonbladeti sõnul märkis Ibrahimovic Rootsi koondise meediaüritusel ajakirjanikele, et tal on veel palju rääkida. «Zlatan mõistis, et pärast esimese raamatu ilmumist hakkasid inimesed teda hoopis uutmoodi mõistma. Aga tal on veel hulgaliselt lugusid varuks,» sõnas Aftonbladeti allikas, kes kinnitas, et raamat on töös. Tema väitel keskendub uus teos sedapuhku vähem Barcelona klubis veedetud ajale ning rohkem aastatele, mil Ibrahimovic mängis Itaalia klubides – Milano Interis, AC Milanis ja Torino Juventuses. «Sarnaselt esimesele raamatule ei jäta Zlatan ka nüüd mitte midagi enda teada,» lisas allikas.

2011. aastal ilmunud «Mina, Zlatan» lõi paljudes riikides müügirekordeid ning on tõlgitud mitmetesse keeltesse, sealhulgas ka eesti keelde. «Tahtsin rääkida kõigest. Kõik või mitte midagi, selline ma kord juba olen. Rääkisin oma loo,» sõnas Ibrahimovic Aftonbladetile pärast esimese raamatu ilmumist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles